Webshop pakketten versturen


Webshop Pakketten Versturen met Pakketservice Online

Door de als maar groeiende vraag van webshops, heeft Pakketservice Online haar diensten online gezet middels Intelligente verzendsoftware!

verzendsoftware12

 

Door jarenlange ervaring in de transport sector weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw pakketten te versturen met een betrouwbare partner voor zo laag mogelijke prijzen.
Alle webshops die klant zijn bij Pakketservice Online verzenden dagelijks eenvoudig en goedkoop via ons verzendplatform.Wist u dat de meeste webshops kunnen worden gekoppeld aan dit systeem voor NOG meer gemak en efficiëntie?

webshops www.voordeligerversturen.nl

Of u een nieuwe webshop heeft of al wat langer meedraait, u weet dat het versturen van pakketten niet goedkoop is. Uiteraard wilt u ook meer verdienen en besparen op deze kosten zonder dat uw service er slechter op word. Door de grote klantenkring van Pakketservice Online hebben wij hoge verzendvolumes bij de diverse vervoerders wat weer resulteert in scherpe tarieven.

pakket platform pakketserviceonline.nl
Via Pakketservice Online kunt  u uw pakketten verzenden tegen scherpe tarieven van gerenommeerde vervoerders. Afhankelijk van uw product, het aantal verzendingen per jaar en het type klant wordt gekeken welke vervoerder voor u het meest geschikt is.
Het maakt daarbij niet uit hoe groot uw webshop is en hoeveel pakketten u per maand verstuurd! Meer weten? Klik op onderstaande afbeelding en vul uw gegevens in op het contactformulier!

logo e-cube1a